Zamówienia na dania wigilijne i świąteczne na wynos przyjmujemy do dnia 20.12.2020
pod numerem telefonu +48 506 847 558 lub adresem e-mailowym: recepcja@hotelquattro.pl
oraz na miejscu
w Quattro przy ulicy Łukasiewicza 1 w Szczecinku.

Potrawa | Ilość | Cena |
---|---|---|
Barszcz czerwony | 5 zł /250 ml (20 zł/1 Litr) | |
Zupa grzybowa | 6,50 zł /250 ml (26 zł/1 Litr) | |
Krem borowikowy z łazankami | 10 zł /250 ml (40 zł/1 Litr) | |
Sałatka jarzynowa | 4,5 zł /100 g | |
Ryba po grecku - dorsz | 6 zł /100 g | |
Bigos myśliwski | 6 zł /100 g | |
Śledzik tradycyjny | 7 zł /100 g | |
Pierogi z kapustą i grzybami | 1,30 zł /szt. | |
Pierogi ruskie | 1,30 zł /szt. | |
Pierogi z serem, fetą i szpinakiem | 1,30 zł /szt. | |
Uszka z grzybami | 1 zł /szt. | |
Paszteciki z kapustą i grzybami | 3 zł /szt. | |
Krokiety z kapustą i grzybami | 6 zł /szt. |
Razem: 0 zł
Możliwość zamówienia innych dań
Pieczona karkówka, boczek, szynka | 5,00 zł/100 g |
Informacje ogólne
- Zamówienia przyjmowane są do dnia 20.12.2020 do godziny 20:00
- Odbiór zamówień będzie możliwy w dniu 23.12.2020 osobiście
- Przy zamówieniu pobierana jest zaliczka w wysokości 20% wartości zamówienia