Catering Wigilijny 2020

Dania wigilijne i potrawy świąteczne na wynos

Zamówienia na dania wigilijne i świąteczne na wynos przyjmujemy do dnia 20.12.2020
pod numerem telefonu +48 506 847 558 lub adresem e-mailowym: recepcja@hotelquattro.pl oraz na miejscu
w Quattro przy ulicy Łukasiewicza 1 w Szczecinku.

Menu Wigilijne Quattro
Potrawa Ilość Cena
Barszcz czerwony 5 zł /250 ml (20 zł/1 Litr)
Zupa grzybowa 6,50 zł /250 ml (26 zł/1 Litr)
Krem borowikowy z łazankami 10 zł /250 ml (40 zł/1 Litr)
Sałatka jarzynowa 4,5 zł /100 g
Ryba po grecku - dorsz 6 zł /100 g
Bigos myśliwski 6 zł /100 g
Śledzik tradycyjny 7 zł /100 g
Pierogi z kapustą i grzybami 1,30 zł /szt.
Pierogi ruskie 1,30 zł /szt.
Pierogi z serem, fetą i szpinakiem 1,30 zł /szt.
Uszka z grzybami 1 zł /szt.
Paszteciki z kapustą i grzybami 3 zł /szt.
Krokiety z kapustą i grzybami 6 zł /szt.

Razem: 0 zł

Możliwość zamówienia innych dań

Pieczona karkówka, boczek, szynka 5,00 zł/100 g

Informacje ogólne

  • Zamówienia przyjmowane są do dnia 20.12.2020 do godziny 20:00
  • Odbiór zamówień będzie możliwy w dniu 23.12.2020 osobiście
  • Przy zamówieniu pobierana jest zaliczka w wysokości 20% wartości zamówienia

Szybki kontakt